06 Серпень 2021, 12:46

Захисти своє життя!

     

Залишається 25 днів до початку навчального року, який ми маємо розпочати безпечно. Пріоритетним завданням управління освіти, молоді та спорту, керівників закладів освіти міста є процес вакцинації працівників, що дасть змогу здійснювати освітній процес в очному форматі. 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.07.2021 №787, у разі переходу області з зеленої до жовтої, помаранчевої або червоної карантинної зони, відвідування закладів освіти здобувачами освіти та проведення в означених закладах масових заходів (вистав, свят, концертів) буде можливим лише за відсутності у більш як 20 відсотків персоналу закладу освіти документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

Освітяни через специфіку своєї діяльності постійно контактують із великою кількістю дітей і наражаються на небезпеку захворіти. 

Повідомляємо, що для охочих отримати щеплення проти COVID-19, відповідно до поданих закладом списків працівників, організовано виїзди мобільних бригад, окрім того у міському Центрі вакцинації від COVID -19, який працює на базі міського Будинку культури, за адресою: вул. Соборна, б.100, можна отримати таке щеплення. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу та ідентифікаційний код. Зазначимо, що за всіма вакцинованими першою дозою резервується друга доза.

Нагадаємо, за підтримки Уряду Швейцарії вийшла збірка запитань та відповідей про вакцинацію проти COVID-19. Її електронну версію можна знайти за посиланням

Заразитися коронавірусом може людина будь-якого віку незалежно від статі, походження та національності. Запрошуємо працівників закладів освіти міста попіклуватися про своє здоров’я та вчасно отримати щеплення від COVID – 19.