15 Листопад 2021, 00:00

Про підсумки ІІ Міжнародного мовно - літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 На виконання наказу Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації від 04.10.2021 №130 «Про проведення І-ІІІ етапів XIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2021/2022 навчальному році», з метою виховання у його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, формування готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини, у місті проведено І та ІІ етапи означеного Конкурсу.

У І етапі Конкурсу взяли участь 950 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти.

13 листопада 2021 року на базі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-колегіум» проведено ІІ (міський) етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, в якому взяв участь 71 учень закладів загальної середньої освіти №1,4,6,7,10,11,12,13,15,школи №3-колегіуму, гімназії імені В.Сенатора, ліцею-школи «Лідер», мистецької школи-інтернату.

Учні творчо підійшли до написання робіт. Роботи учасників були пройняті почуттям патріотизму, віри у щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Тарас Шевченко.

  Переможцями Конкурсу стали по 6 учнів шкіл №7 та гімназії, 5 учнів – школи №3-колегіуму, 4 – школи №1, 3 – школи №11, по 2 - шкіл №10, 12, ліцею-«Лідер» та мистецької школи-інтернату, по 1 шкіл - №4, 6.

 Найкраще справилися із завданнями та будуть представляти наше місто на ІІІ (обласному) етапі Гончаренко Єлизавета (6 клас, школа №3-колегіум, учитель Шевченко Ж.В.), Ель-Анссарі Маліка (9 клас, школа №7, учитель Котова І.С.), Петренко Аліна (10 клас, школа №7, учитель Лауш Т.Б.), Музика Катерина (11 клас, гімназія, вчитель Щербакова А.В.).

Вітаємо всіх переможців та їх наставників із перемогою у ІІ (міському) етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, а Гончаренко Єлизаветі, Ель-Анссарі Маліці, Петренко Аліні та Музиці Катерині зичимо гідно представити наше місто на ІІІ (обласному) етапі Конкурсу.

Прес-центр управління