24 Грудень 2021, 08:39

Сміла пишається своїми вчителями

Ось і підійшов до завершення заключний етап І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022». Після дводенних конкурсних випробувань – проведення уроку та методичного практикуму, 23 грудня відбулася святкова онлайн-церемонія нагородження фіналістів конкурсу.

Приємно відзначити, що серед 12 фіналістів Черкащини, лауреатами І туру Конкурсу стали Медюк Людмила Василівна, учитель інформатики навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-колегіум" та Мехеда Віталіна Миколаївна, учитель мистецтва Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1.

А перемогу здобула Ворона Анна Сергіївна, учитель основ правознавства Смілянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ступеня-гімназія імені В.Т. Сенатора», яка буде представляти Черкаську область на всеукраїнському рівні.

Вітаємо вас, яскраві зірочки Смілянської міської освітянської спільноти, переможці І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022». Ввесь час ми вболівали за вас, а сьогодні пишаємося вами. Адже під час конкурсу ви довели, що ви справді талановиті, креативні майстри своєї справи. Ви вчителі, які саме сьогодні потрібні нашим дітям.

Дякуємо вам за працю, любов до дітей, прагнення йти не лише в ногу з життям, а й на його випередження. Нехай ваші успіхи множаться, кожен урок, даний вами, дарує дітям не тільки знання, але й віру у прекрасне майбутнє, надію на різнокольорові мрії та їх здійснення. Хай на вашій вчительській стежині завжди горять вогні удачі, щастя і любові! А Вам, Анно Сергіївно, зичимо гідно представити рідну Черкащину на Всеукраїнському рівні. Ми у Вас віримо!

Завідувач сектору надання методичної допомоги Валентина РУДЕНКО.