08 Квітень 2022, 12:01

ЧИ ПОТРІБНИЙ ВСТУПНИКОВІ СЕРТИФІКАТ УЧАСНИКА ЗНО

Замість традиційного ЗНО для вступу на бакалаврат цього року заплановано проведення національного мультипредметного тесту (НМТ). Щоб узяти участь у цьому тестуванні, потрібно до 9 квітня зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Найважливіший документ учасника/учасниці традиційного ЗНО ー Сертифікат учасника ЗНО (документ із його/її фотокарткою і переліком предметів, вибраних для складання). Для участі в НМТ цей документ не потрібен, однак для комунікації з учасниками (підтвердження бажання взяти участь у тестуванні, вибір очікуваного міста перебування на час тестування тощо) буде використано Інформаційну сторінку учасника ЗНО. Доступ до неї здійснюється за номером та PIN-кодом, зазначеними в сертифікаті. 

Тим, хто вже має сертифікат, потрібно обов’язково занотувати його номер і PIN-код, аби надалі використовувати їх для входу на свою Інформаційну сторінку.

Якщо ж ви зареєструвалися для проходження тестування, однак не маєте ані сертифіката, ані інформації щодо його номера і PIN-коду,  не хвилюйтеся: невдовзі ми повідомимо вам, як дізнатися дані для входу на свою Інформаційну сторінку.

                                                         За матеріалами Українського ЦОЯО https://testportal.gov.ua/