26 Травень 2022, 16:01

Смілянський волонтерський центр «Дозвілля»

17 травня

Відкриття Смілянського волонтерського центру «Дозвілля» відбулося! 17 травня 2022 року ми зібрали у рідних стінах Будинку дитячої та юнацької творчості родини гостей міста та смілян, щоб познайомити їх із майбутньою діяльністю центру! Гостей поділили на 3 команди, цікаві назви до яких вони вигадали самостійно «Хоробрі», «Байрактар» та «Джавелін»! Кожну команду ми довірили найактивнішим вихованкам Будинку дитячої та юнацької творчості Марії Бондар, Анастасії Олексенко та Софії Лихолай! Команди отримали змогу зануритися у кругообіг пригод, мандруючи локаціями: - На розвиваючій станції разом з Галиною Олефіренко діти та їх батьки погралися у цікаві ігри з розвитку особистості! - Завітавши до Світлани Цьоми родини позмагалися у спортивних естафетах з елементами настільного тенісу! - На танцювальній станції Людмила Букіна навчила пластичним рухам наших гостей, а також підготувала з ними святковий флешмоб! - Натілія Ященко подарувала сім'ям аквагрим з патріотчною символікою! - На станції оригамі у Олени Корсун діти і батьки вирізали відбитки своїх долоньок на папері! - Натілія Прусенко запропонувала родинам оздобити долоньки, написавши на них імена та міста і наклеївши їх на зображене дерево! Пройшовши всі етапи знайомства зі Смілянським волонтерським центром «Дозвілля», гості опинилися в залі, де на них чекав святковий концерт, до якого долучилися вихованки «Народного художнього колективу» театру естрадної пісні «Ерідан» Софія Лихолай та Вікторія Реп’яшник, а також гурт «Дежавю» подарував усім пісню «Добрий ранок, Ураїно!» Також гостям запропонували законсервувати в банку мрії записані на папірцях, аби через рік переконатися, що всі вони здійснилися! А ще ми усі разом зняли відео для флешмобу «Ой у лузі червона калина»! На останок родини разом із найактивнішими вихованками «Народного художнього колективу» ансамблю спортивного бального танцю «Колорит», затанцювали феєричний флешмоб! Гості отримали океан вражень! Віримо, що Смілянський волонтерський центр «Дозвілля» зможе підготує ще багато цікавинок для вас!

19 травня

День вишиванки у Смілянському волонтерському центрі «Дозвілля» наповнився етнічним настроем та душевною гармонією для гостей міста та смілян! Родини гостинно зустріла у етнічному музеї Будинку дитячої та юнацької творчості завідувачка Центру національно-патріотичного виховання «Смілянська Січ» Ніна Семеновська! Вона розкрила цікаві сторінки нашої історії, демонструючи експонати музею! - Опісля гості завітали у танцювальну залу, де змогли покружляти у ритмі українських пісень разом з нашими хореографинями Людмилою Букіною та Юлією Тимохіною! - На завершення майстриня живопису Наталія Прусенко для дітей та батьків провела майстер-клас з оздоблення паперової вишиванки! У нас багато цікавого вже відбулося, але ми точно дивуватимемо вас кожної зустрічі знову і знову!

20 травня

Ще один день із життя Смілянського волонтерського центру «Дозвілля»! Цього разу гості міста та сміляни отримали змогу зануритися у геологознавство разом з Тетяною Антоневич! Геологиня розказала багато цікавих фактів про цінне каміння, яке збирала разом з вихованцями гуртка "Геологічне краєзнавство" з різних куточків України, а також розказала багато цікавих історій про пригоди під час їхніх мандрівок! Опісля діти отримали змогу побувати у кімнаті туристичних перешкод і побавитися, як мавпенята, разом з Іриною Шкварець! Завершальним етам туристичного дня стали експеременти на свіжому повітрі з спальним мішком та корематими! Родзинкою дня виявилась паперова казочка від Світлани Цьоми і дитячі вироби з оригамі!

24 травня

Смілянський волонтерський центр «Дозвілля» в дії! Цього разу діти гостей міста та смілян бавилися у захоплюючі естафети із Світланою Цьомою та гралися у розвиваючі ігри з Галиною Олефіренко! Захід повнився азартом та позитивом! Маленька добра справа кожного з нас - це вклад в велику Перемогу соборної України!

Приєднані файли

Файл