01 Червень 2022, 16:31

Квест до Міжнародного Дня захисту дітей

Сьогодні, у Всесвітній день захисту дітей, гімназія застрічала найважливіших гостей! Учні 5-8 класів стали учасниками розважального квесту! У школі було гамірно, вирували емоції, у повітрі відчувалися радість та хвилювання від зустрічі! А в очікуванні хвилювалися всі ( і учні, і вчителі). Квест складався із 8 станцій, на кожній з яких дітей радо зустрічали вчителі із цікавими завданнями. Організатором квесту стала психологічна служба школи, у складі практичного психолога та соціального педагога. Для кожного з учасників у команди були підготовлені мотивуючі цитати на кольорових стікерах. Кожна команда отримала власний маршрутний лист.

Із вчителем математики Чумак Н. І будували сфінкса із геометричних фігур та давали відповіді на запитання.

Станція «В ГОСТЯХ У КАЗКИ» (вчитель Сердюк О. В) здивувала учасників цікавою вікториною.

На станції «ВЕРТИКАЛЬНИЙ ГОРИЗОНТ» (практичний психолог Похил Л.Д та соціальний педагог Павленко Т. П.) запропонували дітям вправи на командну взаємодію - побудову фортеці із пластикових стаканчиків.

Із вчителем географії Кільчевською О. В. гімназисти мали можливість скласти пазли «Карта України», разом з тим відгадуючи загадки.

Станція «ПРИГОДИ СОРОКАНІЖКИ» (вчитель Коливай О.О) залишила враження про те, що кожна команда (усі разом) є єдиним організмом сороканіжки. Тут були вправи для подолання перешкод і не тільки. Виконуючи завдання на цій станції, необхідно було міцно триматися один за одного. А це було дууууже непросто!

На станції «МЕТЕЛИК» (учитель Цветнєнко Л. О) навчилися складати метеликів та згодом прикрасили ними ХМАРУ СЛІВ на останньому завданні.

Завершальною для всіх команд стала станція «МУЗИЧНА» (вчитель Вдовенко О. В.), на якій учасники всіх команд співали пісні про Україну. А потім всі разом виконували хіт сучасності – «ОЙ, У ЛУЗІ ЧЕРВОНА КАЛИНА». Шквал емоцій! Драйв, адреналін та багато позитиву! Останнім завданням для кожної з команд було скласти слово, із літер, зібраних на станціях, та розмістити їх НА ХМАРІ СЛІВ біля головного надпису - УКРАЇНА! Не обійшлося і без приємних сюрпризів. На завершення зустрічі кожен учасник квесту отримав солодкий приз із заохочувальним сертифікатом від гімназії (+2 бали до поточної оцінки у наступному навчальному році). По завершенню квесту у повітрі вирувала радість! Були неперевершені емоції та враження від батьківського, педагогічного та дитячого колективів! Усі ми, на якийсь час, відчули себе у безпеці! Ніби повернулися у ЗВИЧАЙНЕ ЖИТТЯ, якого нам не вистачало! Це було круто!