01 Червень 2022, 16:47

Онлайн -зустріч присвячена Міжнародному дню захисту дітей

У ЗДО №21 «Оленка» вихователями середньої групи №3 Ярошик Л.М. та Асауленко Л.А. проведена з дітьми онлайн-зустріч, присвячена Міжнародному дню захисту дітей.

У ході зустрічі педагоги нагадали про основні права дітей, вихованці показували свої малюнки, вітали один одного, зворушливо бажали миру і повернення у дитсадок.

Також вихователі наголосили на дотриманні правил безпечної поведінки у літній період, акцентували увагу на основних діях дошкільника у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

У батьківські вайбер-групи надіслано мультфільм «Бажання дитини», відео консультацію «День захисту дітей», онлайн-розвагу «1 червня - День захисту дітей».

Творчою групою педагогів створено навчальний посібник з фетру та озвучено відеоролик «Літо», де діти знайомляться зі змінами у живій та неживій природі влітку.

На сторінці групи «ДНЗ №21» у мережі фейсбук щодня для батьків поновлюється інформація, запропоновані цікаві заняття з практичної діяльності. Батьки мають посилання на сторінку групи «ДНЗ №21» у фейсбуці та Google Диск.