23 Листопад 2022, 14:14

Підсумки місячника шкільних бібліотек

Україна – земля славного незабутнього минулого, якою можна пишатися. На цій землі упродовж віків формувалася нація з гордим ім’ям – українці, які боронили свою територію від ворожих зазіхань.

З непохитною вірою у перемогу України та усвідомленням руйнівних наслідків війни, цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбувся під гаслом «У нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!».

Захід сприяв втіленню основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання у системі освіти України», розвитку патріотизму підростаючої особистості, посиленню патріотичного руху в Україні, пробудженню у школярів глибокого інтересу до історії України та рідного краю, відданості загальнодержавній справі, формуванню активної громадянської позиції.

За результатами проведеної роботи, поданими матеріалами та відповідно до наказу КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». від 15.11.2022 №97 «Про підсумки проведення місячника шкільних бібліотек», відзначено роботу завідувача бібліотеки Плотнікової О.В. і бібліотекаря Рак І.І. навчально-виховного комплексу «Ліцей - загальноосвітня школа І-IІІ ступенів «Лідер».

Дякуємо, шановні колеги, за роботу і зичимо подальших успіхів.

Методист Галина БРОВКО