31 Травень 2023, 10:19

Зі святом останнього дзвоника!

Дорогі колеги, учні, батьки!

Щиро вітаю Вас із закінченням навчального року – зі святом Останнього дзвоника!

Цей рік, безперечно, увійде в історію. Ми змінили наші звички, традиції, кожен день був для нас викликом, та все ж ми гідно пройшли цей нелегкий 2022-2023 навчальний рік.

Для багатьох школярів останній дзвоник сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю вам гарно відпочити, набратися сил перед початком нового етапу навчання.

Для випускників цей останній дзвоник трохи сумний, бо сповіщає про розлуку з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя. Я бажаю вам вступити до тих навчальних закладів, які ви для себе обрали, отримати гарну сучасну освіту і улюблену професію.

А вчителям і батькам я хочу побажати в цей день мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, але я вірю, що наші діти нас не підведуть. І своїми справами доведуть, що українці – найінтелектуальніша, найкмітливіша та найсміливіша нація.

Нехай час для відпочинку і перезавантаження не пройде даремно, а поверне усіх натхненними і готовими до початку 2023-2024 навчального року!

Зі святом! Бажаю Миру і Перемоги!

З повагою

начальник управління освіти, молоді та спорту

Тетяна ТРУШКОВА