07 Квітень 2017, 09:31

Незабутня подорож до Києва


Ми, учні 6-А класу дуже любимо подорожувати. Тому з нетерпінням чекали весняних канікул, щоб відвідати славетну столицю нашої Батьківщини.

Довгоочікуваний день настав 29 березня – ми в Києві!!! У столиці багато визначних місць, але все за один день обійти неможливо. Тому ми вирушили до Національного музею історії Другої світової війни 1941-1945 років. Нас вразила велич монументу Батьківщина-мати та скульптурні композиції „Форсування Дніпра”, а головний експозиційний музей розкрив всю історію перемоги. З цікавістю ми розглядали фото, документи та інші музейні реліквії, розміщені у 16 залах, загальною площею 5 тис. кв. метрів.       Не залишила байдужими експозиція про новітню історію України, серед матеріалів якої – експонати про нашого земляка Євгена Войцехівського, який героїчно загинув у зоні АТО, захищаючи державний суверенітет України.

Наступною нашою зупинкою був Водно-інформаційний центр, більш знаний як, Музей води. Тут ми оглянули цікаві, навіть унікальні експонати: залишки древніх труб, макети систем водопостачання. Один із залів перетворено в грот, оглянувши який можна дізнатись про різні форми існування води в природі. Також ми насолодилися можливістю прогулятися Хрещатиком та Майданом Незалежності.

Ця подорож подарувала яскраві враження та позитивні емоції.  Сподіваємося, що це не остання наша зустріч з Києвом.

Учні 6-А класу

Шудрова Анастасія,   Нужденно Владислав