10 Квітень 2017, 10:58

Обмінюємося досвідом


На базі гімназії імені В.Сенатора відбувся районний семінар вчителів англійської мови на тему «Міжнародні проекти як засіб розвитку творчих здібностей учнів та формування їх соціокультурної компетенції».

Вчитель англійської мови, вчитель-методист Шибанова Тетяна Василівна ознайомила учасників семінару з досвідом роботи гімназії щодо реалізації міжнародних проектів та детально проінформувала про можливості та переваги залучення учнів до співпраці із світовою спільнотою.

Учасники семінару мали можливість подивитися відеоконференції гімназистів у режимі онлайн, скайп спілкування, відеоролики, надіслані учнями із різних країн світу, у тому числі із США, Австрії, Швеції, Франції, Кенії. За участь в інтерактивному проекті програми eTwinning колектив гімназії отримав міжнародний сертифікат.

Активну участь у семінарі взяли й учні гімназії, які розповіли про свій досвід роботи з міжнародними проектами, серед яких «Дружба без кордонів» (8 класи), «Вгадай мою країну» (10 класи), «Загадки Північної Ірландії»(7 класи),

«Блакить-колір всесвіту» (5-6 класи), «Культурний калейдоскоп»(9 класи), «Еко місто» (11 класи) та багато інших. Гості семінару відзначили високий рівень володіння учнями англійською мовою та їх творчий потенціал.

Вчитель англійської мови Музика Ірина Трохимівна розповіла про участь гімназії у конкурсі “Go Camp”  та про організацію літніх мовних таборів.

Прес-центр гімназії