18 Квітень 2017, 16:17

Уроки «Фінансова грамотність» у співпраці з ПриватБанком


Основи фінансової грамотності колегіанти вивчають на уроках економіки, на заняттях курсу «Фінансова грамотність», до проведення яких залучаються зокрема і спеціалісти Приватбанку.

31 березня відбулась екскурсія учнів 9-А класу школи №3-колегіуму до Приватбанку. Учнів зустріли начальник відділення Тирса Василь Федорович та працівники відділення.

Василь Федорович розповів про роботу банку з клієнтами, продемонстрував оформлення фінансових документів та можливості поповнення вкладів без відвідання відділення.

Учні побачили роботу банківської установи зсередини. На практиці ознайомилися з правилами користування банкоматом, терміналом, почули про випадки економічних шахрайств, пов’язаних з банківськими картками та корисні поради щодо їх  запобігання. Ознайомились з кадровим забезпеченням у відділенні ПриватБанку, подивившись  відеоролик про роботу Приватбанку у місті Дніпрі.

Кожному учню   видали   сертифікат   про участь в екскурсії до відділення ПриватБанку «Відкритий банківський світ з ЮніорБанком» та картки Юніора.

Цікава екскурсія залишила в учнів чимало вражень та надію на подальшу співпрацю.

 Вчитель  географії і  курсу «Фінансова грамотність» Онученко Л.М.