16 Листопад 2020, 17:12

Чарівні осінні перетворення

 

Сучасна освіта спрямована на пошук та розробку новітніх технологій, необхідних для збереження природних ресурсів і переорієнтацію діяльності людини у напрямку їх збереження. Інтегрований курс «Я досліджую світ» сприяє розширенню, систематизації та поглибленню уявлень здобувачів освіти про природні та соціальні об’єкти і явища як компонентів єдиного світу, допомагає оволодіти основами знань про природу, людину й суспільство. Цей курс – пропедевтична основа для формування цілісної картини світу в його органічній єдності та різноманітності природи й суспільства. Опрацьовуючи тему «Чарівні перетворення», учні 3-Б класу під керівництвом свого наставника Терещенко Н.А. розширили свої знання про бережливе ставлення до природи та створили композицію із засушених листочків і пелюсток за інструкцією.

Третьокласники дізналися, чому восени опадає листя, чому не можна його спалювати та як красу осені перетворити у маленький шедевр. Дитячі роботи принесли позитивні емоції та сприяли розвиткові творчості і фантазії.

Пропонуємо разом з нами поринути у світ мистецьких знахідок  Покладюк Лізи, Косенко Софії, Могили Анни, Маслюк Євангеліни, Фурманова Артема, Тіхомірової Анастасії, Шарпінської Крістіни, Сумського Андрія.

Наша Сьома пишається своїми чарівниками та сподівається ще не раз побачити мистецькі роботи юних аплікаторів!

Прес-центр школи №7