05 Грудень 2023, 10:03

"ТВОРЧА ЗУСТРІЧ "УКРАЇНО РІДНА, ДЛЯ МЕНЕ ТИ ЄДИНА!"

01 грудня в приміщенні управління освіти, молоді та спорту відбулася творча зустріч «Україно рідна, для мене ти єдина!» для осіб з інвалідністю.

Захід пройшов теплій, дружній атмосфері. Пригадували плани, здобутки та досягнення за рік, а саме: присутні спортсмени взяли участь у Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу Спеціальної олімпіади України,у Відкритому шашковому турнірі пам’яті Віктора Муровцева, у Відкритому чемпіонаті області та у Спартакіаді «Повір у себе» з легкої атлетики у м. Черкаси, у Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу Спеціальної олімпіади Україн у легкоатлетичному манежі стадіону «Юність» Дитячо – юнацької спортивної школи «Олімп». Разом допомагали місту займатися благоустроєм, долучилися до акції «Зробимо Україну чистою разом!».

До Міжнародного дня захисту дітей відбувся Відкритий чемпіонат Черкаської області з шашок; 16 осіб відвідали зоопарк у м.Черкаси. Ловили рибу на Відкритому чемпіонаті Черкаської області зі спортивного риболовства у липні. У жовтні у м. Черкаси відбувся Відкритий чемпіонат Черкаської області з футболу, пам’яті тренера Пасічника К.Д. Кошик Аліна, Кравченко Денис, Бабіч Олександр, Антонова – Коваль Анна, Єременко Вікторія, Пономарь Кірілл,Лихолай Анастасія стали стипендіатами. Подгорський Дмитро був учасником змагань у м.Берлін, здобув бронзу та почесно ніс Олімпійський вогонь. За свої здобутки він та Єпіфанов Владислав отримали однорозову грошову винагороду від Смілянської міської ради. Вихованці гуртка «Мікс» БДЮТ, підготували невеликий концерт під час якого присутні смакували солодощі з чаєм та розглядали отримані пам’ятні подарунки.