11 Квітень 2024, 14:37

Навчаємося, щоб дарувати радість

9 квітня 2024 року на базі Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 відбувся міський семінар-практикум спільноти вчителів предметів художньо-естетичного циклу на тему «Впровадження інноваційних технологій

– один із шляхів підвищення ефективності уроку та рівня навчальних досягнень школярів».

Захід розпочався із вітального слова директорки закладу Петряк Л.М, яка привітала учасників семінару та побажала всім творчого успіху.

Пітенко О.Ф., керівник спільноти вчителів предметів художньо-естетичного циклу ознайомила присутніх із планом роботи та акцентувала увагу на використанні інноваційних технологій у системі шкільної мистецької освіти, зокрема цифрових, налаштувавши присутніх на плідну працю.

Тему цифрових технологій продовжила у своєму виступі Царинна Л.Г., вчитель музичного та образотворчого мистецтва загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 та поділилась власним досвідом щодо використання цифрових технологій на уроках мистецтва. А за чашечкою кави досвідом та враженнями від проходження конкурсу «Вчитель року -2024» поділились вчителі шкіл №4 та №7 - Теплова О.В. та Царинна Л.Г.

Підводячи підсумки семінару-практикуму, присутні відзначили вдалий вибір теми семінару-практикуму, насичену робочу програму, проведеного заходу, та висловили щиру вдячність адміністрації загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 за високу підготовку та проведення змістовного і цікавого семінару, створення комфортних умов для роботи вчителів міста.